Szeretne megszabadulni a cukorbetegségtől? Most már van egy valódi megoldás!

Interjú az orvossalA cukorbetegség kezeléseÁttörésSugaNorm

Az Egészségügyi Világszervezet szerint a cukorbetegség a korai halálozás egyik vezető oka.

A hivatalos statisztikai adatok szerint jelenleg több mint 425 millió cukorbeteg van a világon. Azonban az endokrinológusok szerint ez a szám kétszer magasabb is lehet, hiszen sokan nem is sejtik, hogy betegek.

Meg lehet-e véglegesen szabadulni a cukorbetegségtől? Toldi Mária, a Diabetológiai Intezet vezető orvosa erre és más fontos kérdésre válaszolt.

— Doktornő, a kiábrándító statisztika azt mutatja, hogy a 2-es típusú cukorbetegek száma folyamatosan növekszik. Miért van ez így, mi lehet a betegség oka?

Korábban a 2-es típusú cukorbetegséget jogosan nevezték a túlsúlyos és az idősebb emberek betegségének. A betegség kialakulásának fő tényezői közé az elhízás, az ülő életmód, az életkor és a genetikai hajlam tartozik.

Az úgynevezett cukorbetegség-járvány közvetlen összefüggésben van a túlsúllyal. A túlsúly befolyásolja a tápcsatorna munkáját, különösen a hasnyálmirigy működését, amely a cukrok lebontásához szükséges hormont, azaz az inzulint termel.

— Vannak-e olyan jelek, amelyek figyelmeztetik az embert, hogy minél hamarabb endokrinológushoz forduljon?

Persze, vannak, de azok akkor jelentkeznek, amikor a vércukorszint már jelentősen megnövekedett. Ezek közé tartozik a szájszárazság, a szomjúság, a gyakori vizelés, a gyengeség.

Ezek a tünetek sokszor csak évek múlva a betegség megjelenését követően jelentkeznek. A vércukorszint kis ingadozása látszólag nem is hat a szervezetre, de igazából néhány éven belül ezek az ingadozások súlyos érrendszeri szövődményekhez vezethetnek.

Ezért a kockázati csoportba tartozó embereknek, illetve a 40 éven felettieknek és a túlsúlyos embereknek rendszeres kontroll vizsgálatokra kell járnia az endokrinológushoz.

— A legtöbb cukorbeteg nem veszi komolyan a betegség súlyosságát. Legyen szíves, mondja el, hogyan befolyásolja a cukorbetegség a belső szervek működését, milyen következményekkel járhat a betegség a belső szervekre tekintve?

A cukorbetegség pusztító hatással van az ember minden belső szervére és az egész szervezetre. Az a lényeg, hogy ereinket nem úgy tervezték, hogy «édes» vért pumpáljanak: a glükóz károsítja a vese és a szem kis ereit, és ez fokozatosan veseelégtelenséghez és teljes látásvesztéshez vezet.

Az agy- és a szívartériák érelmeszesedésének kockázata a sokszorosára nő. És a láb vérereinek károsodása végül a végtagok üszkösödéséhez és amputációjához vezet.

— Van-e olyan gyógymód, amely lehetővé teszi a cukorbetegség végleges gyógyítását?

— Az elmúlt néhány évben az intézetünk egy nagy gyógyszeripari céggel együtt a 2-es típusú cukorbetegség kezelésére szolgáló legújabb készítmény fejlesztésével foglalkozott. A készítmény neve SugaNorm.

Jelenleg ez a leghatékonyabb készítmény, és nincs is analógja.

— És hogyan hat az SugaNorm?

— Ez növeli az inzulinszekréciót, valamint a szervezet érzékenységét az adott hormonnal szemben, és csökkenti az inzulin rezisztenciát. Ezenkívül az SugaNorm megakadályozza a szénhidrátok bélben való felszívódását.

A készítménnyel végzett kúra biztosítja a hasnyálmirigy funkcióinak teljes helyreállítását. Ennek eredményeképpen a hasnyálmirigy elegendő mennyiségű inzulint kezd termelni, ráadásul a gyógyszerek szedése nélkül.

— Szóval az SugaNorm kúrát követően a szervezet teljesen helyreáll?

— Igen. Emellett a cukorbetegség minden szövődménye is elmúlik: Az SugaNorm megtisztítja az véredényeket a koleszterin plakkoktól, megszünteti a magas vérnyomást, illetve biztosítja az idegrendszer teljes táplálását. Elősegíti a fogyást, kiküszöbölve a betegség leggyakoribb okát, az elhízást. Csökkenti az édességek utáni sóvárgást, blokkolva a nyelv cukorra reagáló ízlelő zónáit.

Figyelemre méltó, hogy a készítmény csak növényi összetevőket tartalmaz. Így abszolút nem gyakorol káros hatást a szervezetre.

Hol kapható az „SugaNorm“?

Az „SugaNorm“ gyógyszertárakban is kapható, de mivel ez egy új készítmény, nem lesz könnyű hozzájutni, mert a termék nagyon ritka. Ezért a gyártó létrehozott egy honlapot, ahol a gyártási áron megrendelhető az „SugaNorm“, vagyis a közvetítők árrései nélkül.

— Doktornő, köszönöm az informatív interjút. Szerintem sok olvasónknak segített.

A szerkesztőségtől:az „SugaNorm“ gyártási áron történő megrendeléséhez a linket alább találja.

Mindössze annyit kell tennie, hogy megadja a nevét és a telefonszámát. Ne maradjon le! A fennmaradó idő:
09 : 49
SugaNorm megrendelőlap
Országa:
Neve:
Telefonszám:
39 евро78 евро
Hozzászólások:
Kiss Olga19.06.2020

Anyám már 15 éve cukorbeteg. Megrendeltem neki az „SugaNorm“-et, mert azt akartam, hogy ő is végre egy normális ember életét élje.

Mészáros Edit20.06.2020

Én is cukorbeteg vagyok. Belefáradtam már a végtelen injekciókba és a korlátozásokba...

Mucsi Sándor21.06.2020

Nagyon köszönöm Önnek a készítményt!

Tóth Miklós21.06.2020

A nagymamámnak egy csomó betegsége van, egy évvel ezelőtt pedig még cukorbetegséget is diagnosztizaltak nálam. Nagyon aggódott miatta, sírt, félt a szövődményektől, az amputációtól és az inzulinfüggőségtől. Számunkra, mint az unokái számára, nagyon nehéz volt ezt látni, és nagyon fájt. Szóval nagyon köszönöm ezt a készítményt és a cikket, aminek köszönhetően megismertük ezt a gyógymódot. A nagyi már elkezdte a kezelést, azt mondja, hogy sokkal jobban érzi magát már az első használat óta

Nagy József22.06.2020

Mindig is felháborítónak találtam azt a tényt, hogy az orvosok állandóan keresik, hogy mivel gyógyítható a rák, az AIDS. Ugye erről sokat beszélnek. És azt gondoltam, hogy a cukorbetegség elleni gyógyszer egyáltalán nem érdekli a gyógyszerészeinket. Teljesen véletlenül ráakadtam a cikkére, és nagyon örültem, amikor végre az „SugaNorm“-ről olvastam. Az apám cukorbeteg, megrendeltem neki egyszerre néhány csomagot is.

Sziráki Viktória23.06.2020

Srácok, megkaptátok már a csomagot? Mennyit kell várni?

Barna Anna24.06.2020

Három nap múlva már ki is szállították

Szijártó Péter25.06.2020

Csak 45 éves vagyok, de már cukorbeteg vagyok. Bár nem használok inzulint, de még mindig sok gyógyszert szedek, próbálom követni a szigorú étrendet (ami cseppet sem könnyű), de a vércukorszint ingadozása még mindig nagyon gyakori. A kezeim zsibbadnak, néha annyira, hogy még a számítógép billentyűzetén is nehezen mozgatom az ujjaimat (programozó vagyok). Ez a betegség teljesen tönkretette az életemet. Igazán nagy reményt adott nekem ez a cikk, hogy van esélyem a teljes élethez való visszatérésre. Leadtam a megrendelést a honlapon, szeretném minél hamarabb elkezdeni a kúrát.

Balog Kata25.06.2020

Megrendeltem, minél hamarabb szeretném már elkezdeni a kezelést.

Pusztai Attila26.06.2020

Én is már egy tapasztalt cukorbeteg vagyok. Belefáradtam a folyamatos harcba a betegség ellen. Nagyon remélem, hogy segíteni fog a készítmény.

ShareThis Copy and Paste